Get Adobe Flash player

De Olmense Zoo maakt de Antwerpse Kempen een stukje exotischer! Dankzij het wijds en natuurlijk karakter voelen zowel mens als dier zich hier thuis.

 Dit jaar gooit de laatste nieuwe attractie, de Tropenhal, haar deuren open voor haar de bezoekers. De uitgestrekte Savanne(nieuw 2011), de Wandelvolière met meer dan 100 exotische vogels en het Berenbos (uniek in België), waar witte wolven en bruine beren zij aan zij leven, zijn absolute aanraders voor de echte natuurliefhebber.

 Maar er is nog meer ...

 Ga lekker griezelen in het Reptielenhuis, breng een bezoekje aan Casa Panthera - het huis van de zwarte en gevlekte panters, lynxen en andere katachtigen - of neus rond in hetZoogdieren- of Vogelmuseum.

 De Olmense Zoo staat reeds jarenlang bekend om zijn uitgebreide collectie katachtigen waaronder enkele pronkstukken zoals de witte tijger en de witte leeuw (uniek in België).

Dankzij de succesvolle kweekprogramma’s zetten ieder jaar weer jonge dieren hun eerste stappen in de Olmense Zoo!

Voor wie dit alles nog niet genoeg zou zijn: de geitenweide, de speeltuinen, het reuzespringkussen en de trampolines, alsook degratis zomeranimatie maken van jullie bezoek een echt speelparadijs.

Heb je zelf nog enkele leuke ideëen voor jouw bezoek? Aarzel niet om ons te contacteren! De Olmense Zoo zoekt graag samen met jou naar een geschikte formule om jouw dag compleet te maken!

 http://www.olmensezoo.be/