Algemene informatie


Berkenstrand is een kindvriendelijk camping, gelegen in het dorp der 7 Nethen. Kabbelende beekjes, fluitende vogels, temidden van bossen waar onze kinderen terug één worden met de natuur, de ruimte hebben om op een veilige manier te ravotten en waar u als ouder of grootouder de nodige rust en ontspanning vindt.

De Vlaamse gezelligheid is hier troef met lekker eten en drinken, alsook de schitterende speeltuin aan onze natuurzwemvijver en 2 vijvers waar de loze vissertjes hun hartje kunnen ophalen, onze animatie voor jong en oud en natuurlijk voor de fietsliefhebber de mooie fietstochten in onze prachtige omgeving.

Kortom: alle benodigde ingrediënten om een spetterende vakantie te beleven op de manier zoals u verkiest!
Berkenstrand is lid van Kempen Campings en van RECREAD

Sinds 2013 zijn er nieuwe uitbaters op de camping, deze heten u van harte welkom.

Op Berkenstrand word je langs alle kanten omringd door water en groen. De meeste kampeerplekjes liggen aan het water of in de schaduw van de bomen. Kinderen kunnen hier heerlijk ravotten in de nieuwe speeltuinen, lekker knutselen tijdens de zomeranimatie of de eendjes voeren…Kortom, hier hebben ze geen tijd om zich te vervelen.

Verken de talrijke fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving zoals het Netepad en de mooie Vaartketsersroute.

Dit 4-sterrendomein biedt alle comfort: modern sanitair met babyroom, campingwinkel, restaurant, …

Rustige familiecamping. 3 vijvers met zwem- en vismogelijkheden, meerdere speeltuinen, gelegen aan het fietsknooppuntennetwerk ‘Antwerpse Kempen’ en startpunt van verschillende wandelroutes. In de taverne bent u van harte welkom met kleine of grote honger.